2 jaar garantie

     14 dagen niet tevreden, geld terug

     5% korting voor VEN leden

     Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd (NL)

     Altijd een snel antwoord op uw vraag

EMDR Kit

Door het gebruik van de EMDR Kit is het zwaaien met uw arm tijdens therapie niet meer nodig. De EMDR Kit geeft een afleidende stimulus waardoor u tijd heeft om beter opletten en bijvoorbeeld aantekeningen te maken. Een ander groot voordeel van het gebruik van EMDR apparatuur is dat de functies zijn gestandaardiseerd voor het gebruik tijdens EMDR-therapie. Bovendien kunnen de snelheid, breedte, intensiteit en kleur van de EMDR worden aangepast om te kunnen voldoen aan de specifieke behoeften en capaciteit van elke cliënt.

Verzendkosten

De verzendkosten (inclusief BTW) zijn als volgt:

  • Nederland: €6,95
  • EU landen: €19,00
  • Rest van de wereld: €26,00

Bij het bestellen van meer dan 4 EMDR Kit’s kunnen de verzendkosten hoger liggen.

Standaard bijgeleverd

Controller

Deze afstandsbediening wordt gebruikt om gemakkelijk de verschillende functies van de EMDR Kit in te stellen. Het heeft een oplaadbare batterij die kan worden opgeladen met de meegeleverde adapter.

Trillers

De trillers die van de EMDR Kit kunnen worden aangepast in snelheid en intensiteit. Tactiele stimulatie met de trillers kan worden gebruikt in gevallen waar visuele stimulatie niet mogelijk of niet gewenst is, bijvoorbeeld in de volgende gevallen:

 

  • Kleine kinderen die de oogbewegingen niet goed uit kunnen voeren.
  • Cliënten met een verstandelijke beperking
  • Cliënten die hoofdpijn en/of duizeligheid ervaren als gevolg van visuele stimulatie.

Koptelefoon

Deze koptelefoon kan worden gebruikt om een auditieve stimulus te geven. De EMDR Kit heeft regelmatige- en onregelmatige clicks als standaard geluiden. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen MP3-bestanden toe te voegen.

Statief

Sommige therapeuten werken het liefst met de EMDR Kit op tafel. Anderen zetten hun EMDR Kit liever op de grond. De EMDR Kit wordt geleverd met een statief. Deze is in hoogte verstelbaar van 28,5 cm tot 107 cm..

Tassen

Bent u van plan de EMDR Kit te vervoeren bijvoorbeeld omdat u op verschillende locaties werkt? Misschien heeft u dan belang bij een tas waarin u de EMDR Kit kan vervoeren.