Veelgestelde vragen

U kunt hier lezen wat de verschillen zijn.

Ja, met het statief kunt u zowel de hoogte als de hoek van van de lamp instellen. De hoogte is instelbaar van 28 cm tot 108 cm. Het statief is dus zowel als grondstatief en als tafelstatief te gebruiken.

De onderdelen zijn afzonderlijk of tegelijk te gebruiken. U kunt de gewenste stimuli aansluiten op de controller en beginnen met EMDR. Als u een bepaalde stimuli niet wilt gebruiken kunt u deze simpelweg uit de controller verwijderen.

De Light tube moet zo worden neergezet zodat de cliënt zijn of haar ogen helemaal van links naar rechts moet bewegen om het lichtpunt te kunnen volgen. Het is in feite dezelfde afstand als de afstand die er zou zijn als u de handmatige oogbewegingen zou toepassen. Het is handig om dit met de EMDR Kit zelf te testen voordat u het gebruikt tijdens therapie. Let er op dat de ogen compleet uitslaan van links naar rechts.

U kan ook altijd met uw cliënt bespreken wat het beste werkt. Let altijd goed op de ogen van uw cliënt en wijzig de afstand wanneer u dat nodig acht.

Ja, u kunt in onze webshop de controller samen met de Pulsators bestellen of een extra set pulsators bestellen als u al een controller heeft.

Nee, de onderdelen van de EMDR Kit Classic zijn bekabeld. U kunt ze met de kabel aansluiten op de controller.

Zorg ervoor dat de draaihendel parallel gepositioneerd is ten opzichte van de lamp. Op deze manier kan de lamp niet scheef gaan staan.

Technische specificaties

Gebruik alleen de meegeleverde adapters voor de Controller

Light tube adapter specificaties:

Input: 100-240V 50/60HZ 0.3A
Output: 12V 0.6A