Nieuws

EMDR Kit bij de Factcheckers

13-07-2021

De Factcheckers hebben een interessante korte documentaire gemaakt over de militaire geheimhoudingsplicht en traumabehandeling. De EMDR Kit is daarbij gebruikt bij de opnames. Bekijk de docu hier!

App update: MUSIC MODE!

11-02-2021

Er is een nieuwe update van de EMDR kit app gelanceerd! In deze nieuwe update kunt u bilaterale stimulatie toepassen met uw eigen muziek of geluid. De app is gratis te downloaden voor iedereen.

VEN korting verloopt per 1 november.

01-10-2020

Sinds 2013 bieden wij 5% korting op onze EMDR apparatuur voor leden van de VEN (Vereniging EMDR Nederland). Echter zijn de productiekosten de afgelopen jaren sterk gestegen en is er ons streven om de huidige verkoopprijzen voor de apparatuur zo lang mogelijk te handhaven alsmede de apparatuur te kunnen blijven doorontwikkelen. Hierbij lukt het niet […]

De dockingstations zijn klaar!

22-04-2020

Wij kregen van veel therapeuten de vraag of zij ook de Wireless Pulsators konden bestellen zonder de Light Tube. Dit was niet mogelijk omdat de Pulsators worden opgeladen in de voet van de Light Tube. We hebben nu een dockingstation ontwikkeld waarmee de Pulsators kunnen worden opgeladen. Deze kunt u hier bestellen.

EMDR online toepassen

17-03-2020

Door het Corona virus werken veel therapeuten vanuit huis. Hier lees je hoe onze collega Ytje van Pelt EMDR online toepast.Bekijk hier het item.

EMDR Kit bij Nieuwsuur van NOS.

28-01-2020

De EMDR Kit was te zien bij een item van Nieuwsuur over suïcidale gedachten.Bekijk hier het item.