Nieuws

App update: MUSIC MODE!

11-02-2021

Er is een nieuwe update van de EMDR kit app gelanceerd! In deze nieuwe update kunt u bilaterale stimulatie toepassen met uw eigen muziek of geluid. De app is gratis te downloaden voor iedereen.

VEN korting verloopt per 1 november.

11-02-2021

Sinds 2013 bieden wij 5% korting op onze EMDR apparatuur voor leden van de VEN (Vereniging EMDR Nederland). Echter zijn de productiekosten de afgelopen jaren sterk gestegen en is er ons streven om de huidige verkoopprijzen voor de apparatuur zo lang mogelijk te handhaven alsmede de apparatuur te kunnen blijven doorontwikkelen. Hierbij lukt het niet […]

De dockingstations zijn klaar!

22-04-2020

Wij kregen van veel therapeuten de vraag of zij ook de Wireless Pulsators konden bestellen zonder de Light Tube. Dit was niet mogelijk omdat de Pulsators worden opgeladen in de voet van de Light Tube. We hebben nu een dockingstation ontwikkeld waarmee de Pulsators kunnen worden opgeladen. Deze kunt u hier bestellen.

EMDR online toepassen

17-03-2020

Door het Corona virus werken veel therapeuten vanuit huis. Hier lees je hoe onze collega Ytje van Pelt EMDR online toepast.Bekijk hier het item.

EMDR Kit bij Nieuwsuur van NOS.

28-01-2020

De EMDR Kit was te zien bij een item van Nieuwsuur over suïcidale gedachten.Bekijk hier het item.

VGCT Najaarscongres 2019

20-11-2019

Wij staan op 28 en 29 november op het VGCT najaarscongres! Kom gerust even langs bij onze stand om onze EMDR apparatuur uit te proberen! Er is een speciale congresaanbieding. Daarnaast hebben wij nog wat nieuws om te laten zien.. Daarover kunt u later ook meer lezen op onze website.