Draadloos werken

Met app bestuurbaar

Meer mogelijkheden

De EMDR Kit Wireless is de meest moderne EMDR apparatuur, zowel qua uitstraling als functies. U bestuurt de onderdelen gemakkelijk en compleet draadloos via een app op uw tablet of telefoon. De Lighttube, Pulsators en Headphone zijn afzonderlijk af te stellen waardoor u de apparatuur geheel kan instellen naar uw wens. Ten opzichte van de EMDR Kit classic heeft de EMDR Kit Wireless iets meer functies.

Wij raden de EMDR Kit Wireless aan als u graag draadloos wilt werken en wanneer u de EMDR Kit alleen of samen met een collega gaat gebruiken.

Light Tube

De Light Tube van de EMDR Kit Wireless zorgt er voor dat u niet meer met uw vingers hoeft te zwaaien. Druk op start in de app en de Light Tube begint met lopen. U zult meer tijd en aandacht hebben om te letten op de processen bij uw cliënt en daarnaast wordt u het lichamelijke ongemak bespaart.

Aanpasbaar

Niet elke cliënt is hetzelfde. Daarom kan de snelheid, intensiteit, en kleur van de Light Tube aangepast worden. Dit geldt ook voor de snelheid en intensiteit van de trillers en de koptelefoon. Op deze manier kunt u de EMDR Kit afstemmen op de behoeften en/of capaciteiten van elke cliënt.

De hoogte en hoek van de Light Tube is aan te passen met het robuuste statief.

Draadloos werken met de app

De Light Tube, Pulsators en Headphone kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk gebruikt worden, afhankelijk van wat u of uw cliënt prefereert. De verschillende functies van de EMDR Kit kunnen gemakkelijk worden ingesteld met de app die u kunt installeren op uw telefoon of tablet.

Pulsators

Met de draadloze Pulsators zorgt u voor tactiele stimulatie. De Pulsators kunnen worden aangepast qua snelheid en intensiteit. Gebruik deze bijvoorbeeld in combinatie met de Light Tube bij cliënten voor wie de Light Tube onvoldoende afleiding geeft of bij cliënten die om verschillende redenen zich niet of nauwelijks kunnen concentreren op de Light Tube.

Bluetooth
Headphone

Bij de EMDR kit krijgt u een bluetooth Headphone die u kunt gebruiken om een auditieve stimulatie te geven aan de cliënt. Via de EMDR kit app kunt u kiezen voor regelmatige en onregelmatige tikjes. Het volume en de snelheid van de tikjes zijn instelbaar.

Specificaties

Light Tube modesSweeping en Blinking
Light Tube lengte70 cm
Light Tube hoogte33 cm
Light Tube kleuren5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar20 verschillende snelheden
Maximale snelheid licht0.4 seconde per cyclus
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller snelheid en intensiteit aanpasbaar
Geluidsvolume en snelheid aanpasbaar
Geluid4 verschillende geluiden
Set / Time counter in app
Zijn er batterijen nodig?Nee, de onderdelen worden met adapters opgeladen. De pulsators worden opgeladen in de voet van de Light Tube.
Batterijduur Light TubeAls u de Light Tube continu gebruikt gaat deze ongeveer 8 uur mee met een volle batterij. Bij normaal gebruik houdt de Light Tube het één tot twee dagen vol.
Batterijduur PulsatorsAls u de pulsators continu laat trillen gaan ze ongeveer 7 uur mee als de batterij volledig is opgeladen. Bij normaal gebruik houden ze het één tot twee dagen vol.
Gebruik tijdens opladen mogelijk✔ Light Tube
X Headphone
X Pulsators
In hoogte verstelbaarNee
Licht op Pulsators kan meeblinken
Kleur van het licht van de Pulsators is aanpasbaar

Bestel de EMDR Kit Wireless eenvoudig via onze webshop.