LET OP: Bestelde sets van de EMDR Kit Wireless model 4 worden medio Mei geleverd.

Naast dat wij al jarenlang de bekabelde EMDR Kit verkochten, zijn wij eind 2016 zijn wij met de EMDR Kit Wireless op de markt gekomen. Een nieuw product ontwerpen, produceren en kunnen leveren is een enorm proces en wij waren enorm tevreden met het resultaat. Onze filosofie is dat een product eigenlijk nooit af is en dat er altijd ruimte is voor verbetering. Zo is bijvoorbeeld ook de bekabelde variant (EMDR Kit Classic) compleet verbeterd, verstevigd, en hij ziet er weer moderner uit.

Ook de EMDR kit Wireless heeft al flink wat veranderingen doorgemaakt. We hebben aan de hand van onze eigen inzichten en feedback van gebruikers al veel aspecten kunnen aanpassen. Inmiddels zijn wij bezig met model 4 van de EMDR Kit Wireless.

In model 4 zijn de volgende zaken gewijzigd/toegevoegd:

– Compleet vernieuwde Bluetooth chips.

– Pulsators schakelen nu uit na een periode niet gebruikt te zijn. Ze gaan weer aan als u ze beweegt. Dit zal de accuduur sterk verbeteren.

– Pulsators LED’s lampjes felheid in te stellen.

– Pulsators LED’s kunnen meeblinken met het ritme.

– De software van de lamp en pulsators is straks up te daten vanuit de app. Dit houdt in dat als wij nieuwe functies willen toevoegen, we dat via de app kunnen doen.

– Accuduur lamp verbeterd.

– Intensiteit van de Pulsators gestabiliseerd: De pulsators trillen nu even hard, ook bij lagere intensiteit.

– Over het algeheel verbeteringen in het productieproces wat de kwaliteit ten goede komt.

 

Wij zijn enorm enthousiast over deze wijzigingen waarvan wij denken dat het weer een sterke verbetering is ten opzichte van de vorige modellen. We verwachten de nu bestelde EMDR kit Wireless (Model 4) medio mei te kunnen uitleveren.

Light Tube

Niet elke cliënt is hetzelfde. Daarom kan de snelheid, intensiteit, en kleur van de Light Tube aangepast worden. Dit geldt ook voor de snelheid en intensiteit van de trillers en de koptelefoon. Op deze manier kunt u de EMDR Kit afstemmen op de behoeften en/of capaciteiten van elke cliënt.

Draadloos werken met de app

De Light tube, Pulsators en Headphone kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk gebruikt worden, afhankelijk van wat u of uw cliënt prefereert. De verschillende functies van de EMDR Kit kunnen gemakkelijk worden ingesteld met de app die u kunt installeren op uw telefoon of tablet.

Minimum eisen

U heeft een smartphone of tablet (iOS of Android) nodig om te kunnen werken met de EMDR kit.
iOS 9.0 of hoger (iPhone 4s/iPad 3e generatie of nieuwer).
Android 4.3 of hoger.

Voor Android apparaten zijn er nog extra minimale vereisten:
Processor snelheid: 1,6 GHz
RAM (geheugengrootte): 2 GB

We hebben gemerkt dat de J serie van Samsung problemen geeft met bluetooth. Deze toestellen raden wij af.

Pulsators

Met de draadloze Pulsators zorgt u voor tactiele stimulatie. De Pulsators kunnen worden aangepast qua snelheid en intensiteit. Gebruik deze bijvoorbeeld in combinatie met de Light tube bij cliënten voor wie de Light tube onvoldoende afleiding geeft of bij cliënten die om verschillende redenen zich niet of nauwelijks kunnen concentreren op de Light tube.

Bluetooth
Headphone

Bij de EMDR kit krijgt u een bluetooth Headphone die u kunt gebruiken om een auditieve stimulatie te geven aan de cliënt. Via de EMDR kit app kunt u kiezen voor regelmatige en onregelmatige tikjes. Het volume en de snelheid van de tikjes zijn instelbaar.

Bekijk de product video:

Specificaties

Lichtbalk modesSweeping en Blinking
Lichtbalk lengte70 cm
Lichtbalk hoogte33 cm
Maximale snelheid licht0.4 seconde per cyclus
Licht kleuren5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller snelheid en intensiteit aanpasbaar
Geluid volume en snelheid aanpasbaar
BatterijduurMinimaal 1 werkdag
Gebruik tijdens opladen mogelijk✔ Light tube
✔ Headphone
X Pulsators