De EMDR Kit Wireless is de meest moderne EMDR apparatuur, zowel qua uitstraling als functies. U bestuurt de onderdelen gemakkelijk en compleet draadloos via een app op uw tablet of telefoon. De Lighttube, Pulsators en Headphone zijn afzonderlijk af te stellen waardoor u de apparatuur geheel kan instellen naar uw wens. Ten opzichte van de EMDR Kit classic heeft de EMDR Kit Wireless iets meer functies.

Wij raden de EMDR Kit Wireless aan wanneer u het fijn vindt om draadloos met een app te werken en wanneer u de EMDR Kit alleen of samen met een collega gaat gebruiken.

Light Tube

Niet elke cliënt is hetzelfde. Daarom kan de snelheid, intensiteit, en kleur van de Light Tube aangepast worden. Dit geldt ook voor de snelheid en intensiteit van de trillers en de koptelefoon. Op deze manier kunt u de EMDR Kit afstemmen op de behoeften en/of capaciteiten van elke cliënt.

Draadloos werken met de app

De Light tube, Pulsators en Headphone kunnen tegelijkertijd of afzonderlijk gebruikt worden, afhankelijk van wat u of uw cliënt prefereert. De verschillende functies van de EMDR Kit kunnen gemakkelijk worden ingesteld met de app die u kunt installeren op uw telefoon of tablet.

U heeft een smartphone of tablet (iOS of Android) nodig om te kunnen werken met de EMDR kit.
iOS 9.0 of hoger (iPhone 4s/iPad 3e generatie of nieuwer).
Android 4.3 of hoger.

Voor Android apparaten zijn er nog extra minimale vereisten:
Processor snelheid: 1,6 GHz
RAM (geheugengrootte): 2 GB

We hebben gemerkt dat de J serie van Samsung problemen geeft met bluetooth. Deze toestellen raden wij af.

Pulsators

Met de draadloze Pulsators zorgt u voor tactiele stimulatie. De Pulsators kunnen worden aangepast qua snelheid en intensiteit. Gebruik deze bijvoorbeeld in combinatie met de Light tube bij cliënten voor wie de Light tube onvoldoende afleiding geeft of bij cliënten die om verschillende redenen zich niet of nauwelijks kunnen concentreren op de Light tube.

Bluetooth
Headphone

Bij de EMDR kit krijgt u een bluetooth Headphone die u kunt gebruiken om een auditieve stimulatie te geven aan de cliënt. Via de EMDR kit app kunt u kiezen voor regelmatige en onregelmatige tikjes. Het volume en de snelheid van de tikjes zijn instelbaar.

Bekijk de product video:

Specificaties

Lichtbalk modesSweeping en Blinking
Lichtbalk lengte70 cm
Lichtbalk hoogte33 cm
Maximale snelheid licht0.4 seconde per cyclus
Licht kleuren5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller snelheid en intensiteit aanpasbaar
Geluid volume en snelheid aanpasbaar
BatterijduurMinimaal 1 werkdag
Gebruik tijdens opladen mogelijk✔ Light tube
✔ Headphone
X Pulsators

Bestel de EMDR Kit Wireless eenvoudig via onze webshop.

Naar de Shop