Welke EMDR Kit past het beste bij u?

EMDR Kit Wireless

De EMDR Kit Wireless is de meest moderne EMDR apparatuur, zowel qua uitstraling als functies. U bestuurt de onderdelen gemakkelijk en compleet draadloos via een app op uw tablet of telefoon. De Light Tube, Pulsators en Headphone zijn afzonderlijk af te stellen waardoor u de apparatuur geheel kan instellen naar uw wens. Ten opzichte van de EMDR Kit Classic heeft de EMDR Kit Wireless iets meer functies.

Wij raden de EMDR Kit Wireless aan wanneer u het fijn vindt om draadloos met een app te werken en net iets meer functionaliteiten wilt hebben.

Draadloos

De EMDR Kit Wireless is compleet draadloos en is bestuurbaar met een app die u kunt downloaden op uw smartphone of tablet.

Bestuurbaar met app

The EMDR Kit Wireless werkt met een app die de verschillende onderdelen bestuurd via Buetooth. Wijzig de instellingen gemakkelijk met een tik op het scherm.

Vaststaande voet

De EMDR Kit Wireless heeft een gefixeerde voet. Hij staat altijd op de juiste hoogte wanneer u aan een tafel werkt. Voor een zitje raden wij een bijzettafel aan. De EMDR Kit Wireless is niet verstelbaar in hoogte of verstelbaar qua draaihoek.

Uitgebreidere functies

De EMDR Kit Wireless heeft wat extra functies ten opzichte van de EMDR Kit Classic. Zo kunt u de snelheid van elke modaliteit afzonderlijk van elkaar instellen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende geluiden.

Lichtbalk modes
Sweeping en Blinking
Lichtbalk lengte
70 cm
Lichtbalk hoogte
33 cm
Licht kleuren
5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar
✔ 20 snelheden
Maximale snelheid licht
0.4 seconde per cyclus
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller snelheid en intensiteit aanpasbaar
Geluid volume en snelheid aanpasbaar
Set / Time counter
Zijn er batterijen nodig?
Nee, de onderdelen worden met adapters opgeladen.
Actieve batterijduur
Één volle werkdag.
Passieve batterijduur
Ongeveer één week.
Gebruik tijdens opladen mogelijk
✔ Light tube ✔ Headphone X Pulsators
In hoogte verstelbaar
Nee
Op 1,5 meter afstand te gebruiken

EMDR Kit Classic

De EMDR Kit Classic is ons klassieke model dat in hoogte verstelbaar is met het bijgeleverde statief. De EMDR Kit Classic is bestuurbaar met een bekabelde controller waarop u de verschillende modaliteiten kan aansluiten. Ook is deze set makkelijk vervoerbaar omdat de EMDR Kit Classic inklapbaar is. De EMDR Kit Classic biedt alle functies om u te ondersteunen tijdens het geven van EMDR Therapie.

Wij raden de EMDR Kit Classic aan wanneer u met meerdere collega’s met deze apparatuur gaat werken en wanneer u het prettig vindt om met een controller te werken.

Ook wanneer u veel met de EMDR Kit wilt gaan reizen of op verschillende locaties werkt raden wij de EMDR Kit Classic aan.

Bekabeld

De EMDR Kit Classic werkt met een controller. Alle modaliteiten kunnen gebruikt worden door ze aan de controller aan te sluiten.

Bestuurbaar met controller

Sluit de modaliteiten aan die u wilt gebruiken en verander de instellingen zoals snelheid, volume, kleur en intensiteit gemakkelijk met de controller.

Verstelbaar in hoogte en inklapbaar

De EMDR Kit Classic wordt geleverd met een statief zodat u de hoogte kunt instellen. Het statief is zowel als tafelstatief en als grondstatief te gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om de hoek van de lichtbalk in te stellen. Verder is het statief inklapbaar, waardoor de EMDR Kit Classic beter geschikt is als u er veel mee reist of op verschillende locaties werkt.

Alle benodigde functies

Met de EMDR Kit heeft u beschikking over alle benodigde functies om EMDR uit te voeren.

Lichtbalk modes
Sweeping en Blinking
Lichtbalk lengte
70 cm
Lichtbalk hoogte
28 cm - 108 cm
Licht kleuren
5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar
✔ 40 snelheden
Maximale snelheid licht
0.4 seconde per cyclus
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller intensiteit aanpasbaar
Geluid volume en snelheid aanpasbaar
Set / Time counter
Zijn er batterijen nodig?
Nee, de controller wordt opgeladen door middel van een adapter
Actieve batterijduur
Ongeveer één week
Passieve batterijduur
Ongeveer drie weken
Gebruik tijdens opladen mogelijk
In hoogte/hoek verstelbaar
Op 1,5 meter afstand te gebruiken