De EMDR Kit Classic is ons bekende product. De EMDR Kit classic is in hoogte verstelbaar met het bijgeleverde statief en is bestuurbaar met een bekabelde controller. Ook is hij makkelijk vervoerbaar omdat de set inklapbaar is. De EMDR Kit Classic biedt alle functies om u te ondersteunen tijdens het geven van EMDR therapie.

Light Tube

De Light Tube van de EMDR Kit Classic geeft een visuele stimuli. Verander gemakkelijk de snelheid, kleur en helderheid naar de behoefte van uw cliënt

Pulsators

De Pulsators van de EMDR Kit Classic bieden u de mogelijkheid een tactile stimuli toe te dienen aan uw cliënt. De intensiteit en snelheid van de Pulsators kan tijdens het gebruik worden aangepast.

Headphone

De EMDR Kit Classic wordt geleverd met een Headphone zodat u een auditieve stimuli kunt geven aan uw cliënten. De snelheid en het volume zijn makkelijk in te stellen.

Controller

Deze EMDR apparatuur is bestuurbaar met de bijgeleverde controller. Sluit de modaliteiten die u wilt gebruiken aan en u kunt beginnen! Met de controller wijzigt u eenvoudig de verschillende instellingen, zelfs tijdens gebruik.

Specificaties:

Lichtbalk modesSweeping en Blinking
Lichtbalk lengte70 cm
Lichtbalk hoogte28 cm - 108 cm
Maximale snelheid licht0.4 seconde per cyclus
Licht kleuren5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller intensiteit aanpasbaar
Geluid volume aanpasbaar
Geluid volume en snelheid aanpasbaar
Batterijduur1 week
Gebruik tijdens opladen mogelijk

Bestel de EMDR Kit Classic eenvoudig via onze webshop.

Naar de Shop