In hoogte verstelbaar

Werkt met een controller

Alle benodigde functies

De EMDR Kit Classic is ons bekende product. De EMDR Kit Classic is in hoogte verstelbaar met het bijgeleverde statief en is bestuurbaar met een bekabelde controller. Ook is hij makkelijk vervoerbaar omdat de set inklapbaar is. De EMDR Kit Classic biedt alle functies om u te ondersteunen tijdens het geven van EMDR therapie.

Light Tube

De Light Tube van de EMDR Kit Classic zorgt er voor dat u niet meer met uw vingers hoeft te zwaaien. Druk op start op de controller en de Light Tube begint met lopen. U zult meer tijd en aandacht hebben om te letten op de processen bij uw cliënt en daarnaast wordt u het lichamelijke ongemak bespaart.

Aanpasbaar

Niet elke cliënt is hetzelfde. Daarom kan de snelheid, intensiteit, en kleur van de Light Tube aangepast worden. Dit geldt ook voor de snelheid en intensiteit van de trillers en de koptelefoon. Op deze manier kunt u de EMDR Kit afstemmen op de behoeften en/of capaciteiten van elke cliënt.

In hoogte verstelbaar

De EMDR Kit Classic is in hoogte te verstellen. U kunt de lamp daardoor zowel op een tafel als op de grond neerzetten, afhankelijk van hoe u het liefste werkt.

Pulsators

De Pulsators van de EMDR Kit Classic bieden u de mogelijkheid een tactile stimuli toe te dienen aan uw cliënt. De intensiteit en snelheid van de Pulsators kan tijdens het gebruik worden aangepast.

Headphone

De EMDR Kit Classic wordt geleverd met een Headphone zodat u een auditieve stimuli kunt geven aan uw cliënten. De snelheid en het volume zijn makkelijk in te stellen.

Controller

Deze EMDR apparatuur is bestuurbaar met de bijgeleverde controller. Sluit de modaliteiten die u wilt gebruiken aan en u kunt beginnen! Met de controller wijzigt u eenvoudig de verschillende instellingen, zelfs tijdens gebruik.

Specificaties:

Light Tube modesSweeping en Blinking
Light Tube lengte70 cm
Light Tube hoogte28 cm – 108 cm
Licht kleuren5 kleuren + random functie
Snelheid aanpasbaar40 snelheden
Maximale snelheid licht0.4 seconden per cyclus
Licht intensiteit aanpasbaar
Triller intensiteit aanpasbaar
Geluidsvolume en snelheid aanpasbaar
Geluid“Piep” Toonhoogte in te stellen.
Set / Time counter
Zijn er batterijen nodig?Nee, de controller wordt opgeladen door middel van een adapter.
Actieve batterijduurOngeveer één week.
Passieve batterijduurOngeveer drie weken.
Gebruik tijdens opladen mogelijk
In hoogte en hoek verstelbaar
Light Tube snoer lengte215 cm
Headphone snoer lengte200 cm
Pulsators snoer lengte200 cm
Oplader snoer lengte150 cm

Bestel de EMDR Kit Classic eenvoudig via onze webshop