• Snelle levering
  • CE gecertificeerd
  • 2 Jaar garantie

Nieuw: Meer werkgeheugenbelasting met Chaos Mode

We streven ernaar onze apparatuur zo up-to-date mogelijk te houden met nieuwe ontwikkelingen zoals EMDR 2.0. Daarom hebben we een nieuwe functie toegevoegd aan onze vernieuwde Wireless EMDR Kit Light Tube, namelijk de unieke Chaos Mode. Deze modus biedt de cliënt een uitdagende taak door het lichtpunt op onverwachte manieren te laten bewegen.

Waarom de Chaos Mode? In tegenstelling tot de Sweeping en Blinking Modes, waarvan cliënten na verloop van tijd de bewegingen kunnen voorspellen, blijft de taak met de Chaos Mode uitdagend. Dit komt doordat de bewegingen van het lichtpunt willekeurig en onvoorspelbaar zijn, wat extra werkgeheugenbelasting oplevert en de concentratie op de taak versterkt.

Bepaalde elementen uit de Chaos Mode zorgen ook voor een klein schrikeffect. Dit heeft als bedoeling de herinnering te destabiliseren en de mogelijkheid geeft om de herinnering in een andere vorm op te slaan (Steven Meijer en Ad de Jongh).

Voor cliënten die meer uitdaging nodig hebben om zich te kunnen concentreren tijdens de therapie, is de Chaos Mode zeer geschikt. Maar het kan nog beter: wanneer je de Chaos Mode combineert met onze Headphone, worden er willekeurige geluiden afgespeeld, zoals een waterdruppel, fietsbel of kraaiende haan. Dit zorgt niet alleen voor extra afleiding en werkgeheugenbelasting, maar geeft ook een luchtiger element aan de therapie.

Positieve uitingen zoals lachen tijdens therapie kunnen een positief effect hebben op het behandelproces. We hebben van veel therapeuten al gehoord dat het gebruik van de Chaos Mode met de Headphone zorgt voor veel gelach tijdens de therapie!

Kortom, met de vernieuwde Wireless EMDR Kit Light Tube en de Chaos Mode kunt u cliënten op een unieke en effectieve manier helpen bij het verwerken van traumatische ervaringen. Probeer het uit en ontdek zelf de voordelen van deze vernieuwde functionaliteiten!

Menu