• Snelle levering
  • CE gecertificeerd
  • 2 Jaar garantie
  • Uitstekende service

Nieuwe app feature: Meer kleuren

In de nieuwste update van de EMDR kit app hebben wij drie kleuren toegevoegd voor de Light Tube. Deze nieuwe kleuren zijn: Lichtblauw, Oranje en geel. Deze nieuwe kleuren kunnen uiteraard ook voorbij komen in de Random kleur mode van de Light Tube. De nieuwe kleuren kunnen ingezet worden bij cliënten met een voorkeur voor een van deze nieuwe kleuren, of juist als dit een kleur is die een speciale betekenis heeft voor de cliënt zijn of haar problematiek. Ook wordt de random kleur mode weer wat complexer door de extra kleuren. Veel gebruikers van de EMDR Kit gebruiken de random kleur mode en laten de cliënt de verschillende kleuren hardop benoemen. Met de drie extra kleuren wordt dit taakje nog belastender voor het werkgeheugen.

De nieuwe kleuren zijn te vinden door op het icoon van de Light Tube te klikken in de EMDR kit app. Daar kunt u de nieuwe kleuren selecteren.

De app update verschaft iedereen met een EMDR Kit Wireless toegang tot deze nieuwe features. Ook als u al een wat oudere lamp heeft.
We hopen dat u de nieuwe kleuren mooi vindt en goed kunt inzetten tijdens uw EMDR sessies!

Lichtblauw
Oranje
Geel

Menu