EMDR Kit support

Let op: Bestellingen van de vernieuwde EMDR Kit Wireless (model 4) worden medio mei verzonden. Lees meer >

Algemene vragen

Kan ik ook op rekening/factuur bestellen?

Ja dat kan. U kunt bij het afrekenen kiezen voor de optie “Bankoverschrijving / Op factuur”. U ontvangt dan een factuur via uw e-mail adres.

Wat is de levertijd?

Wij verzenden gebruikelijk binnen 5 werkdagen. Vanaf het moment van verzenden is de verzendtijd binnen Nederland is 1-2 werkdagen. U krijgt een bericht via uw e-mail met de track and trace code zodra het pakket is verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland zijn de verzendkosten €6.95.

Ik ben lid van de VEN. Hoe krijg ik de 5% korting?

U kunt bij het uitchecken uw VEN lidmaatschapsnummer invullen in het daarvoor bestemde invulveld. De korting zal dan worden berekend.

Wat is het verschil tussen de EMDR Kit Wireless en de EMDR Kit Classic?

U kunt hier lezen wat de verschillen zijn.

Garantie

De EMDR Kit heeft een garantie van 2 jaar. Als u een probleem heeft met de EMDR Kit kunt u contact met ons opnemen via ons e-mail adres info@emdrkit.com of via het contactformulier op de contact pagina. Indien nodig kunnen wij vervanging of reparatie binnen enkele werkdagen verzorgen. Op adapters/snoeren zit geen garantie.

Bedenk periode

We bieden een 100% geld terug periode van 14 dagen. Als het product u niet bevalt of als u een andere reden heeft om het product terug te sturen kunt u het retourneren en krijgt u het besteedde bedrag teruggestort. Daarbij hanteren wij de volgende regels:

1. U laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat u het product wilt terugsturen. Dat kan via ons e-mail adres info@emdrkit.com. Vervolgens ontvangt u van ons het retouradres.

2. U stuurt het product terug in de originele verpakking. Belangrijk is dat het  product in dezelfde staat is als dat u het ontvangen heeft.

3. Zodra wij het pakket ontvangen zullen u dit laten weten en zullen wij het betaalde bedrag terugstorten. Vaak staat het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening.

4. Verzendkosten kunnen wij niet vergoeden.

Schade en gebreken

Als uw product schade heeft of gebreken vertoont kunnen wij dit voor u oplossen. Bij gebreken is het altijd verstandig eerst de veelgestelde vragen door te lopen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op via ons e-mail adres info@emdrkit.com.

Let op het volgende:

1. Gebreken die zich voordoen binnen de garantieperiode van 2 jaar zullen worden opgelost en eventuele verzendkosten worden door ons bekostigd. U dient wel het te vervangen onderdeel naar ons te retourneren. U zult van ons een retourlabel ontvangen wat u kunt gebruiken om het onderdeel te retourneren.

2. Gebreken die zich voordoen buiten de garantieperiode of dat is veroorzaakt door foutief of onvoorzichtig gebruik kunnen ook worden opgelost. De kosten van het repareren, de onderdelen en de verzendkosten zullen door de klant worden bekostigd.

3. Gebreken aan het product of onvolledige levering dienen altijd binnen 14 dagen na ontvangst worden aangegeven via info@emdrkit.com.

Disclaimer

De EMDR Kit is ontworpen om de EMDR therapeut te ondersteunen tijdens EMDR therapie. De EMDR Kit is niet bedoeld als zelfhulpmiddel en dient alleen gebruikt te worden door getrainde EMDR therapeuten. De therapeut is altijd verantwoordelijk voor de uitkomst van de therapie waarin de EMDR Kit wordt gebruikt. De verkoper / ontwikkelaar van de EMDR Kit kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de resultaten van de behandeling en/of klachten van de cliënt.

Algemene Voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden.

Privacy

Download hier onze privacy verklaring.