• Snelle levering
  • CE gecertificeerd
  • 2 Jaar garantie

Vernieuwde Wireless Light Tube!

Als therapeut wilt u uw cliënten de best mogelijke behandeling bieden. Daarom zijn we bij EMDR Kit altijd op zoek naar manieren om de EMDR-therapie effectiever en comfortabeler te maken. We zijn dan ook verheugd om onze vernieuwde Wireless Light Tube aan te kondigen, die is uitgerust met de nieuwste functionaliteiten en daardoor perfect aansluit bij ontwikkelingen zoals EMDR 2.0. Bovendien is het ontwerp verbeterd en is er nu een statief beschikbaar waarmee u de set in hoogte kunt verstellen. 

In hoogte verstelbaar

Een statief wat zowel als tafelmodel als vrijstaand te gebruiken is.

Nieuwe functies

Meer werkgeheugenbelasting door Chaos Mode en de Interrupt knop.

Robuust ontwerp

Stevig materiaal waardoor het product tegen een stootje kan.


Chaos Mode

Om aan te sluiten bij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van EMDR, zoals EMDR 2.0, hebben wij een nieuwe modus toegevoegd aan onze app genaamd “Chaos Mode”! Naast de reeds bestaande Sweeping en Blinking modus kan nu ook deze modus worden geselecteerd. In de Chaos modus zal het lichtpuntje onvoorspelbare bewegingen maken en andere bijzondere patronen vertonen, waardoor de cliënt wordt uitgedaagd en het werkgeheugen extra wordt belast. Breid uw mogelijkheden uit voor extra werkgeheugenbelasting met Chaos Mode!

Interrupt knop

Naast de Chaos Mode hebben wij ook een andere nieuwe toevoeging, namelijk de Interrupt knop. Zodra de EMDR Kit-app is verbonden met de vernieuwde Light Tube, verschijnt er naast de START/STOP-knop ook de Interrupt-knop. Tijdens een lopende sessie, kunt u deze knop indrukken om de Light Tube kortstondig te laten oplichten. Dit is bedoeld om de cliënt gefocust te houden op de taak van het volgen van het lampje en kan ook worden gebruikt voor extra werkgeheugenbelasting en een licht schrik/verrassingseffect.

Bekijk de vernieuwde Wireless EMDR Kit in onze shop

Menu