Garantie

De Light Tube, Pulsators, koptelefoons en draagtassen hebben een garantieperiode van twee jaar. De garantie begint op de dag van levering. Opladers en snoeren vallen niet onder de garantie.

Gebreken aan het product of onvolledige levering dienen altijd binnen 14 dagen na ontvangst worden aangegeven via info@emdrkit.com.

1. De garantie dekt geen normale slijtage, fouten veroorzaakt door het niet zorgvuldig behandelen van het product, fouten of schade veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van het product, inclusief gebruik dat in tegenspraak is met de instructies die bij de EMDR Kit zijn geleverd en / of andere handelingen waarvoor de EMDR Kit redelijkerwijs niet verantwoordelijk kan worden gehouden.

2. De garantie dekt geen fouten of schade die voortvloeien uit het gebruik van het product in
combinatie met of in verband met producten, accessoires, software en / of diensten die niet door EMDR Kit zijn geproduceerd of geleverd, of indien het product wordt gebruikt in een manier waarvoor het niet was bedoeld.

3. De garantie is niet geldig als het product is geopend, gewijzigd of gerepareerd door een
onbevoegde partij of is gerepareerd met niet-geautoriseerde onderdelen.

4. De garantie is niet geldig als het product is blootgesteld aan vocht, extreme temperaturen, omgevingscondities of snelle veranderingen in deze omstandigheden, corrosie, oxidatie of het morsen van voedsel of vloeistof.

Als u een probleem heeft met de EMDR Kit kunt u de troubleshooter invullen. Deze biedt in de meeste gevallen een oplossing. Zo niet, stuur dan het formulier onderaan de troubleshooter op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Schade en defecten buiten de garantie(periode)

Valt het defect niet binnen de voorwaarden van de garantie of buiten de garantie termijn? Wij kunnen dan alsnog een reparatie uitvoeren!
Bij gebreken is het altijd verstandig de troubleshooter door te lopen. Misschien kan dat het probleem al oplossen of verhelderen. Zo niet, stuur het formulier dan in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing.

Gebreken die zich voordoen buiten de garantieperiode of die zijn veroorzaakt door foutief of onvoorzichtig gebruik kunnen ook worden opgelost. De kosten van het repareren, de onderdelen en de verzendkosten zullen door de klant worden bekostigd. We proberen hierbij de kosten zo laag mogelijk te houden en werken met vooraf afgegeven prijzen. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Op gerepareerde onderdelen bieden wij 12 maanden garantie vanaf het moment van ontvangst van het gerepareerde onderdeel.

Retourneren

We bieden een 100% geld terug periode van 30 dagen. Als het product u niet bevalt of als u een andere reden heeft om het product terug te sturen kunt u het retourneren en krijgt u het besteedde bedrag teruggestort. Daarbij hanteren wij de volgende regels:

1. U laat ons binnen 30 dagen na ontvangst weten dat u het product wilt terugsturen. Dat kan via ons e-mail adres info@emdrkit.com. Vervolgens ontvangt u van ons het retouradres.

2. U stuurt het product terug in de originele verpakking. Belangrijk is dat het  product in dezelfde staat is als dat u het ontvangen heeft.

3. Zodra wij het pakket ontvangen zullen u dit laten weten en zullen wij het betaalde bedrag terugstorten. Vaak staat het bedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening.

4. Verzendkosten kunnen wij niet vergoeden.